Και η “ομικρον” ολος τυχαιως εχει τα συμπτωματα που εχουν και οσοι πεθαινουν απο εμβολιο!

Αυτη η τυχη μας εχει παει αιμα τον τελευταιο καιρο , ολα βολευουν μονο το αφηγημα και τιποτα αλλο , βεβαια χρειαζεται να εισαι και στοκος δυνατος να μην μπορεις να το δεις ..αλλα το αφηγημα δυστηχως παιζει με τους αριθμους και οι αριθμοι τους ανηκουν !

Κακο πραγμα να εισαι ενα αριθμος , κακο και θλιβερο οταν το πιασεις , φερνει μια στεναχωρια οταν το παρεις χαμπαρι ..αλλα ποιος θελει σημερα να στεναχωριεται , ποιος αλλαζει την βολη του !

Και σαν αριθμο σε εχουν , και ετσι σου φερονται ..και μαλλον τωρα πια εισαι και στην πραγματικοτητα , καπου σε εναν σκληρο δισκο ενος μυστικου σερβερ που πλεον γνωριζει πολλυ περισσοτερα απο οτι μπορεις να φανταστεις για σενα !…

Θα μου πεις ασε της αποψεις ρε Stranger…Νομιζεις οτι μας εμεινε και τιποτα αλλο περαν της αποψης στην δημοκρατια που υποστηριζεις φιλε μου; ..Μονο αποψη μπορουμε πια να εχουμε !..

Η κυρια “ομικρον” λοιπον ..την καταλληλη στιγμη με τα καταλληλα συμπτωματα … εχεις ακομα την ελευθερια να εχεις κριση , και αποψη .. βγαλε το δικο σου συμπερασμα λοιπον !

The post Και η “ομικρον” ολος τυχαιως εχει τα συμπτωματα που εχουν και οσοι πεθαινουν απο εμβολιο! appeared first on Κατοχικά Νεα.



source https://katohika.gr/stranger-voice/kai-i-omikron-olos-tychaios-echei-ta-symptomata-pou-echoun-kai-osoi-pethainoun-apo-emvolio/

0 التعليقات:

Δημοσίευση σχολίου