Η Βικτώρια €μßολιάστηκε με το σκεύασμα της Moderna…

Τελείται σήμερα Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021 στις 11:30, από τον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, η νεκρώσιμος ακολουθία της πολυαγαπημένης μας Βικτώριας, που απεβίωσε το προηγούμενο Σαββατο 18 Δεκεμβρίου, σε ηλικία 55 ετών. Η ταφή θα γίνει στο προσκείμενο του ναού, νέο Κοιμητήριο Σφαλαγγιώτισσας.

Η Βικτώρια €μßολιάστηκε με το σκεύασμα της Moderna μέσα Αυγούστου, κατόπιν προτροπών στον εργασιακό της χώρο. Αμέσως μετά τον €μßολιασμό άρχισε να διαμαρτύρεται για πονοκέφαλο ο οποίος επιδεινώνετουν συνεχώς με αποτέλεσμα ένα μήνα μετά να εισαχθεί σε νοσοκομείο για να διαγνωσθεί με καρκίνο στον εγκέφαλο (γλοιοβλάστωμα), πολύ επιθετικού τύπου.
Τυχαίο εύρημα(!) μας είπαν οι «ειδήμονες» θεράποντες ιατροί της!

Ποιος μπορεί να το αμφισβητήσει και πώς;!

Δεν μας απαντούν όμως και στο πώς προεγχειρητικά, σε καρδιολογική εξέταση διαγνώνεται με ισχαιμία, λίγο μετά την εγχείρηση με οίδημα στον εγκέφαλο και αλλού, διπλή πνευμονική εμβολή κατόπιν, και…και…και…

Κάπως έτσι φτάσαμε σήμερα να θρηνούμε τη σύζυγο, τη μάνα, την κόρη, τη θεία, τη φίλη, τον Άνθρωπο μας, που χάθηκε τόσο άδοξα, γιατί αυτοί που δεν θέλουν να αναλάβουν καμία ευθύνη (φαρμακευτικές εταιρείες, παγκόσμιοι οργανισμοί υγειας, κράτος, προσωπικοί γιατροί,…) για πράξεις στις οποίες μας οδηγούν ώστε να διασφαλιστεί το δήθεν κοινό συμφέρον και να οικοδομηθεί ένα δήθεν τοίχος ανόσιας, παραγνωρίζοντας την ίδία βούληση, την οδήγησαν μιαν ώρα γρηγορότερα στο θάνατο.

Θέλω ταπεινά και αφελέστατα να πιστεύω πως, ουδείς εκών κακός!

Αλλά είμαι σίγουρη πως, όπως για τη ζωή μου αποφασίζω εγώ, Θεού συνεργούντος πως θα ζήσω, έτσι και τον τρόπο που θα πεθάνω, αν μου δινόταν η επιλογή, να μπορώ εγώ να αποφασίσω για μένα και όχι ο κάθενας για μένα με πρόφαση, επίφαση και με «κατάληξη για» το δήθεν κοινό συμφέρον.

Δεν είμαστε αγέλη!

Είμαστε κοινωνία ψυχοσωματικών όντων διαποτισμένα με Πνεύμα Θεού.

Σου εύχομαι τον Παράδεισο Βικτώρια μου!

Ἔνθα οὐκ ἔστι πόνος, οὐ λύπη, οὐ στεναγμός, ἀλλὰ ζωὴ ἀτελεύτητος.

Ο Άγιος Λουκάς ο ιατρός και προστάτης σου όλο αυτό το διάστημα των δυόμισι μηνών που πάλευες στη κυριολεξία για λίγο χρόνο ακόμα σε αυτόν τον μάταιο και ανάλγητο κόσμο να σε συνοδεύσει μετά των Αγγελικών Δυνάμεων ενώπιον του θρόνου του Θεού και να παρακαλέσει τον Κύριο μας για μια θέση στον Οίκο Του, στις Ουράνιες Μονές Του.
Καλήν συνανάσταση στην Αιώνια Ζωή, αγαπημένη μας!

ΠΗΓΗ

The post Η Βικτώρια €μßολιάστηκε με το σκεύασμα της Moderna… appeared first on Κατοχικά Νεα.



source https://katohika.gr/ellada/i-viktoria-emsoliastike-me-to-skevasma-tis-moderna/

0 التعليقات:

Δημοσίευση σχολίου