Οι καταγραφες πληθαινουν συνεχεια και κανεις δεν μπορει να της κρυψει , ενημερωσου , δωσε την δικη σου καταγγελια ..

Εχουμε ξεκινησει εδω και λιγο καιρο ενα τελεγκραμ γκρουπ οπου συλλεγουμε μαρτυριες και πληροφοριες για συνανθρωπους μας που χαθηκαν μετα απο τον εμβολιασμο !

Το κανουμε γιατι το κρατος μας φαινεται οτι δεν εχει την δυνατοτητα να το κανει , γιατι εχει εντολη ισως να μην το κανει , εμεις ομως θεωρουμε οτι αυτα τα στοιχεια ειναι πολυ σημαντικα ωστε κανεις να μην μιλαει για αυτα !

Ζητουμε σε ολους που εχουν δικο τους ανθρωπο που του προεκυψε προβλημα υγειας μετα τον εμβολιασμο να ενωθουν μαζι μας και να καταγγειλουν το συμβαν , οσοι απο εσας γνωριζετε κατι μιληστε ειναι ο μονος τροπος να σταματησουμε αυτο το εγκλημα !

Στο τελεγκραμ γκρουπ εδω https://t.me/+VAS3_yLr8ydhZTRk καθημερινα υπαρχουν νεες πληροφοριες και καταγγελιες , μιληστε και εσεις , δωστε μας στοιχεια, ειναι ευθυνη ολων μας να δειξουμε την αληθεια που κρυβουν , ειναι ο μονος τροπος να προστατεψουμε τους συνανθρωπους μας,ειναι ο μονος τροπος να μην αφησουμε αυτο το εγκλημα να περασει χωρις να τιμωρηθουν οι υπευθυνοι !

The post Οι καταγραφες πληθαινουν συνεχεια και κανεις δεν μπορει να της κρυψει , ενημερωσου , δωσε την δικη σου καταγγελια .. appeared first on Κατοχικά Νεα.



source https://katohika.gr/ellada/oi-katagrafes-plithainoun-synecheia-kai-kaneis-den-mporei-na-tis-krypsei-enimerosou-dose-tin-diki-sou-katangelia/

0 التعليقات:

Δημοσίευση σχολίου