ΠΡΟΣ ΝΤΑΧΑΟΥ “ΑΤΤΙΚΟΝ” !!! ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΑ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ !!! ΔΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑΚΟΥ ΤΕΣΤ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ !!! ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!

Πριν την πάτε στην απομόνωση της κόβιντ.

Μετά τα δύο εικοσιτετράωρα της αφυδάτωσης…

Και αυτό είναι μόνο το φωτογραφικό υλικό.

Δεν έχω φτάσει στο ηχητικό.

Ούτε στα βίντεο.

Που θα μου πείτε εμένα ότι φοβίζω τον κόσμο και τον προτρέπω να μην πηγαίνει στα νοσοκομεία !

Εγώ δεν προέτρεψα ποτέ, και το γνωρίζετε, κανέναν να μην πάει στο νοσοκομείο.

Αυτό που κάνω επίσης το γνωρίζετε. Είκοσι μήνες τώρα περιγράφω με καταγγελίες, μαρτυρίες και αποδείξεις το πρωτόκολλο του θανάτου.

Το ερώτημα είναι λοιπόν ένα:

Αυτά που καταγγέλλω, μεγάλο μέρος των οποίων έχω συμπεριλάβει στη μεγάλη μήνυση που κατέθεσα στη Γ.Α.Δ.Α. την 19.7.2021, είναι έτσι ή όχι.

Γιατί αν είναι έτσι, προφανώς και δεν ευθύνομαι εγώ που καταγγέλλω τα εγκλήματα, αλλά αυτοί που τα διαπράττουν !

Και δυστυχώς για εσάς, είναι έτσι.

Και γνωρίζετε ότι αντιθέτως έχω πολλές φορές προτρέψει πολλούς ανθρώπους να πάνε στα νοσοκομεία ! Όταν ο άλλος έχει 75 οξυγόνο τι θα κάνει; Θα μείνει σπίτι;

Αλλά όταν θα πάει στο νοσοκομείο θα είμαι δίπλα του…

Όπως επίσης ποτέ  δεν έχω προτρέψει κανέναν έτσι γενικώς και αορίστως να μη διασωληνωθεί. Όπως είχα γράψει και στην Αντιγόνη Πανταζή σε ένα από τα μηνύματα που της είχα στείλει, όταν την έπεισα να διασωληνωθεί, η διασωλήνωση μπορεί να σώσει έναν ασθενή.

Όταν όμως χρειάζεται τη διασωλήνωση.

Όταν δεν τη χρειάζεται μπορεί και να τον σκοτώσει.

Αυτό που πολύ απλά εγώ πάντα έκανα και εξακολουθώ και κάνω είναι να ζητάω από τα νοσοκομεία να αποδείξουν την αναγκαιότητα της διασωλήνωσης. Ότι ο ασθενής δηλαδή έχει “απόλυτη ένδειξη διασωλήνωσης”, για να θυμηθούμε και την ένορκη κατάθεση του Βασιλείου Βλαχάκη στην υπόθεση του Ευαγγελισμού.

Και επειδή τα νοσοκομεία σε πάρα πολλές περιπτώσεις δεν μπορούσαν να το αποδείξουν γιατί πολύ απλά οι διασωληνώσεις αυτές ήταν “προγραμματισμένες” στο πλαίσιο της εφαρμογής του πρωτοκόλλου του θανάτου, οι ασθενείς δεν διασωληνώνονταν ή οι διασωληνώσεις που είχαν ήδη γίνει διακόπτονταν.

Όπως αντιστοίχως έχω κάνει με όλες αυτές τις “αρνητικοποιήσεις” ασθενών σε δεκάδες νοσοκομεία. Προφανώς και δεν είμαι ο Χάρι Πότερ για να το πετυχαίνω αυτό. Απλά οι ασθενείς αυτοί δεν ήταν ποτέ στην πραγματικότητα θετικοί ώστε ζητώντας απλά τα δείγματα των μοριακών τεστ και τα στοιχεία τους, έβγαιναν τελικά αρνητικοί. Να θυμηθούμε την “αρνητικοποίηση” του Κώστα Αβραμίδη ή αυτή του Σπύρου Καραπιπέρη;

Όπως επίσης η οργάνωση γνωρίζει ότι ποτέ δεν έχω προτρέψει και κανέναν να μην εμβολιαστεί. Αυτό που κάνω είναι να αποδεικνύω τον μηχανισμό τους (Βλ. το αναπάντητο επιστημονικό κείμενο – φωτιά της 5ης Αυγούστου), τη λυσσαλέα προσπάθεια απόκρυψης των παρενεργειών τους (Βλ. λίστες ΕΚΑΒ) και τη φριχτή αντιμετώπιση που έχουν εμβολιασμένοι συνάνθρωποί μας που προσφεύγουν για βοήθεια στα νοσοκομεία ή στα εμβολιαστικά κέντρα με σοβαρά προβλήματα μετά τους εμβολιασμούς τους (Βλ. 42χρονη Μαρία Ζαούτσου σε εμβολιαστικό κέντρο Βύρωνα και “Σωτηρία”, 43χρονο Θεόφιλο στην Κόρινθο και 26χρονο Γιώργο Βαγιαννίδη στη Θεσσαλονίκη), και και την προφανή αναποτελεσματικότητά τους προβάλλοντας τα δικά τους δημοσιευμένα στοιχεία (Βλ. πίνακες υγειονομικών περιφερειών με τους μεγάλους αριθμούς των εμβολιασμένων ασθενών στις απλές κλινικές και στις ΜΕΘ Covid-19, και των θανάτων εμβολιασμένων συνανθρώπων μας).

Χθες έκανα την πρώτη δημοσίευση για την Τριανταφυλλιά.

https://nikosantoniadis.tv/2021/12/21/%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83-%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%87%ce%b1%ce%bf%cf%85-%ce%b1%cf%84%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bd-%ce%bf%ce%b9-%cf%83%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%cf%87%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b5%cf%83/

Σήμερα είχα συνέχεια. Δεν θα σας την αποκαλύψω ακόμα. Όπως κρατάω ακόμα το υπόλοιπο υλικό της φρίκης. Και της απάτης.

Με εκείνη την παρουσία εκείνη σήμερα στην “Σπιναλόγκα” του “Αττικόν” χωρίς ούτε μία απλή μάσκα αδιάψευστος μάρτυρας της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους.

Αυτό που προηγείται όλων είναι το αποτέλεσμα που άλλαξε από το πουθενά τη μοίρα της Τριανταφυλλιάς.

Σήμερα το βράδυ στην ηλεκτρονική διεύθυνση του διοικητή του νοσοκομείου θα φτάσει το αίτημα για το αποτέλεσμα.

Να θυμίσω τι ζητάμε;

-Το δείγμα.

-Τα στοιχεία του κατασκευαστή του τεστ που χρησιμοποιήθηκε.

-Εσώκλειστες οδηγίες των τεστ.

-Απεικόνιση της καμπύλης βαθμονόμησης.

-Σημεία βαθμονόμησης.

-Αντίγραφο του πρωτοκόλλου για το σετάρισμα της μεθόδου του κατασκευαστή.

-Αντίγραφο του πρωτοκόλλου βαθμονόμησης με το κιτ που χρησιμοποιήθηκε.

-Αντίγραφο της καμπύλης βαθμονόμησης που εξήχθη κατά τη διενέργεια της βαθμονόμησης.

-Αντίγραφο της καμπύλης που αποτυπώθηκε κατά την επεξεργασία του δείγματος.

Αυτά προς το παρόν…

nikosantoniadis.tv

The post ΠΡΟΣ ΝΤΑΧΑΟΥ “ΑΤΤΙΚΟΝ” !!! ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΑ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ !!! ΔΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑΚΟΥ ΤΕΣΤ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ !!! ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!! appeared first on Κατοχικά Νεα.



source https://katohika.gr/ellada/pros-ntachaou-attikon-etsi-tin-kanate-meta-apo-dyo-eikositetraora-afydatosis-sto-protokollo-tou-thanatou-doste-tora-ta-stoicheia-tou-moriakou-test-stin-triantafyllia-kai-tin/

0 التعليقات:

Δημοσίευση σχολίου