Αντιο φιλε Χρηστο , δυστυχως δεν προλαβαμε να ειμαστε ετοιμοι..

Βρηκα την ανακοινωση απο ενα ποστ στο Facebook , σταματησα να διαβασω γιατι ειδα την φωτο σου , δεν περιμενα να διαβασω για το οτι εφυγες !

Δεν το γνωριζα οτι ειχες θεμα αυτες της μερες ..ουτε εγω ουτε η ομαδα μας , δεν ειμαστε ακομα ετοιμοι Χρηστο .. και σημερα με το Ταξιδι σου μου εδειξες ποσο μικροι ειμαστε σε εναν ανισο πολεμο …!

Θα σε θυμαμαι Χρησταρα , λυπαμαι που δεν προλαβα ..ειλικρινα λυπαμαι , καλο ταξιδι !

Stranger…

Η ομάδα της Athens Flying Week θρηνεί την απώλεια ενός αγαπημένου μέλους της μεγάλης της οικογένειας. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι από τον αιφνίδιο χαμό ενός αληθινού φίλου αλλά κυρίως ενός υπέροχου ανθρώπου. Ο Χρήστος Ασπιώτης δεν βρίσκεται πια μαζί μας αλλά εκεί ψηλά, στους ουρανούς που τόσο αγαπούσε. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το χαμόγελό του, την αγάπη του για τον εθελοντισμό και την ανιδιοτελή προσφορά του στην Athens Flying Week. Σεμνός, ενθουσιώδης και καλοσυνάτος, ο Χρήστος μας έμαθε πως να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα με θάρρος και ελπίδα και πάντα μας έδινε κουράγιο στις δύσκολες στιγμές. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό ταξίδι Χρήστο, εις το επανιδείν.

Πηγη

The post Αντιο φιλε Χρηστο , δυστυχως δεν προλαβαμε να ειμαστε ετοιμοι.. appeared first on Κατοχικά Νεα.



from Κατοχικά Νεα https://ift.tt/3352fw5

0 التعليقات:

Δημοσίευση σχολίου