Θυμασαι τα παλαια κτιρια που σου ελεγα ;

Φτασαμε στο αποφασιζω και διατασσω λοιπον ….αναμενομενο !

Σε μια εποχη που η ελευθερια του λογου καταδικαστηκε απο νωρις σε θανατο και οι τροποι επικοινωνιας μας ελεγχομενοι !

Μαλλον εισαι θυμωμενος και νοιωθεις μονος , μαλλον θες να μιλησεις αλλα δεν γνωριζεις σε ποιον , ποιος ειναι σαν και σενα , πως θα του μιλησεις χωρις να ακουει το παπαγαλακι ..αυτο το υπακουο παπαγαλακι της καρεκλας .. ο πραιτωριανος !

Νομιζω οτι η πληροφορια με τα παλαια κτιρια και η αγκυρα της μολις βρηκαν το σκοπο τους!

Ολα τελικα ενωνονται , παρελθον , μελλον , παρων …ολα για καποιο λογο υπαρχουν η υπηρχαν !

Απολαυσε τη βολτα σου στην Πολη , κανε ενα τσιγαρο κατω απο ενα εγκατελειμενο κτιριο , χαμογελα και εχει την κριση ανοικτη σαν αλεξιπτωτο !ΠΡΟΣΕΧΕ τους παπαγαλους και κανε αυτο που κανεις ακομα δεν σου εχει απαγορευσει … μιλα και ανταλλαξε αποψεις με αλλους , ενωσου , γνωρισε ερευνησε , οργανωσου με νεα ατομα στην ζωη σου , χωρις εγγυησεις παρα μονο καρδια και ενστικτο και μεγαλη αναγκη για δικαιοσυνη !

Παντα υπαρχει ο τροπος για ολα , παντα μπορεις να περνας κατω απο το ρανταρ , θυμισου ξανα αυτο που εχουμε πει ο Ελληνας στην Αναγκη και στον Ερωτα μπορει να αντιμετωπισει ακομα και θεους !

Στο χαος απαντας με μεγαλυτερο χαος , πρεπει να αφεθεις πια στις ενεργειες της φυσης σου , .. σαν εξυπνος λαος που ειμαστε !

Καλη βολτουλα , καλη συναντηση σε ολη την Ελλαδα …!

Το τσιγαρακι στα μνημεια μας ..οχι τα ιστορικα αλλα τα απλα , τα καθημερινα της ζωης ..αυτα που συντηρησαν την ζωη , την αγαπη , την οικογενεια , την πιστη και το εθνος ..αυτα τα κτιρια που ειναι εκει σαν φυλακες της πολης θα ειναι το ραντεβου της επομενης ιστοριας μας !

Καλη αρχη σε ολους , Ηττω Υπερ Δικαιου !

Stranger …

The post Θυμασαι τα παλαια κτιρια που σου ελεγα ; appeared first on Κατοχικά Νεα.



source https://katohika.gr/stranger-voice/thymasai-ta-palaia-ktiria-pou-sou-elega/

0 التعليقات:

Δημοσίευση σχολίου