Τα εμβόλια Mrna COVID αυξάνουν δραματικά τους ενδοθηλιακούς φλεγμονώδεις δείκτες και τον κίνδυνο ACS, όπως μετράται με το καρδιακό τεστ PULS: ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ!!

Περίληψη

Η ομάδα μας χρησιμοποιεί το PLUS Cardiac Test (GD Biosciences, Inc, Irvine, CA), μια κλινικά επικυρωμένη μέτρηση πολλαπλών πρωτεϊνικών βιοδεικτών, η οποία παράγει ένα σκορ που προβλέπει τον 5ετή κίνδυνο (ποσοστό πιθανότητας) ενός νέου οξέος στεφανιαίου συνδρόμου (ACS).

Το σκορ βασίζεται σε μεταβολές από τη νόρμα πολλαπλών πρωτεϊνικών βιοδεικτών, συμπεριλαμβανομένων της IL-16, μιας προφλεγμονώδους κυτταροκίνης, του διαλυτού Fas, ενός επαγωγέα απόπτωσης, και του αυξητικού παράγοντα ηπατοκυττάρων (HGF), ο οποίος χρησιμεύει ως δείκτης για τη χημειοταξία των Τ-κυττάρων στο επιθήλιο και τον καρδιακό ιστό, μεταξύ άλλων δεικτών.

Η αύξηση πάνω από το φυσιολογικό όριο αυξάνει τη βαθμολογία PULS, ενώ η μείωση κάτω από το φυσιολογικό όριο μειώνει τη βαθμολογία PULS.

H βαθμολογία μετράται κάθε 3-6 μήνες στον πληθυσμό των ασθενών μας εδώ και 8 χρόνια. Πρόσφατα, με την έλευση των εμβολίων mRNA COVID 19 (vac) της Moderna και της Pfizer, έγιναν εμφανείς δραματικές αλλαγές στη βαθμολογία PULS στους περισσότερους ασθενείς.

H παρούσα έκθεση συνοψίζει τα αποτελέσματα αυτά.

Συνολικά 566 ασθενείς, ηλικίας 28 έως 97 ετών, με αναλογία Μ:Γ 1:1, που εξετάστηκαν σε ένα προληπτικό καρδιολογικό ιατρείο, υποβλήθηκαν σε νέα δοκιμασία PULS από 2 έως 10 εβδομάδες μετά τη 2η ένεση COVID και συγκρίθηκαν με την προηγούμενη βαθμολογία PULS που είχε ληφθεί 3 έως 5 μήνες πριν από την ένεση.

Η IL-16 αυξήθηκε από 35=/-20 πάνω από τη νόρμα σε 82 =/- 75 πάνω από τη νόρμα μετά την ένεση- η sFas αυξήθηκε από 22+/- 15 πάνω από τη νόρμα σε 46=/-24 πάνω από τη νόρμα μετά την ένεση- η HGF αυξήθηκε από 42+/-12 πάνω από τη νόρμα σε 86+/-31 πάνω από τη νόρμα μετά την ένεση.

Αυτές οι αλλαγές είχαν ως αποτέλεσμα την αύξηση της βαθμολογίας PULS από 11% 5ετή κίνδυνο ACS σε 25% 5ετή κίνδυνο ACS.

Κατά τη στιγμή της παρούσας έκθεσης, οι αλλαγές αυτές επιμένουν για τουλάχιστον 2,5 μήνες μετά τη δεύτερη δόση vac.

Συμπεραίνουμε ότι τα mRNA vacs αυξάνουν δραματικά τη φλεγμονή στο ενδοθήλιο και τη διήθηση των Τ κυττάρων του καρδιακού μυός και μπορεί να ευθύνονται για τις παρατηρήσεις αυξημένης θρόμβωσης, καρδιομυοπάθειας και άλλων αγγειακών συμβάντων μετά τον εμβολιασμό.

ahajournals.org

The post Τα εμβόλια Mrna COVID αυξάνουν δραματικά τους ενδοθηλιακούς φλεγμονώδεις δείκτες και τον κίνδυνο ACS, όπως μετράται με το καρδιακό τεστ PULS: ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ!! appeared first on Κατοχικά Νεα.



source https://katohika.gr/diethni/ta-emvolia-mrna-covid-afksanoun-dramatika-tous-endothiliakous-flegmonodeis-deiktes-kai-ton-kindyno-acs-opos-metratai-me-to-kardiako-test-puls-proeidopoiisi/

0 التعليقات:

Δημοσίευση σχολίου