ΨΥΧΟ-ΒΙΟ-ΠΌΛΕΜΟΣ: είναι ένα παιχνίδι του μυαλού για να οδηγήσει τους ανθρώπους στην αυτοκτονία με εμβόλια…

Η τρομερή παραλλαγή “Omicron” είναι το τελευταίο κεφάλαιο της παγκοσμιοποιημένης ψυχο-βιο-πολεμικής επίθεσης κατά της ανθρωπότητας. Το “ψυχο” αναφέρεται στην ψυχολογική τρομοκρατία που ασκείται από τα συνυπεύθυνα μέσα ενημέρωσης και τις προσπάθειές τους να οδηγήσουν τους πάντες σε εκτεταμένο φόβο. Το “βιολογικό” όπλο είναι το ίδιο το εμβόλιο, το οποίο σχεδιάστηκε από την αρχή ως βιολογικό όπλο αποπληθυσμου σχεδιασμένο να προκαλέσει μαζικούς θανάτους μέσα στην επόμενη δεκαετία (από καρκίνο, αυτοάνοσες διαταραχές, καρδιαγγειακές διαταραχές κ.λπ.).

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η νέα μορφή πολέμου δεν απαιτεί κανένα πραγματικό όπλο. Ολόκληρη η εκστρατεία ψυχολογικής τρομοκρατίας λαμβάνει χώρα καθαρά στο μυαλό των στοχοποιημένων θυμάτων. Φαντάζονται την παραλλαγή omicron να τους καταδιώκει και να τους απειλεί. Φαντάζονται πόνο και δυστυχία αν δεν κάνουν αυτό που τους λένε (να κάνουν το εμβόλιο).

Αλλά αν ανοίξουν τα μάτια τους και κοιτάξουν τον πραγματικό κόσμο ακριβώς γύρω τους, δεν υπάρχει πόλεμος. Δεν υπάρχει κανένα όμικρον. Δεν υπάρχει πανδημία κοβιδίων. Μόνο όσοι συνδέουν τη συνείδησή τους με τα ανέντιμα fake news media γνωρίζουν καν την ύπαρξη μιας “πανδημίας”. Χωρίς την εκστρατεία φόβου των μέσων ενημέρωσης, η πανδημία δεν υπάρχει καθόλου. Είναι απλώς μια ακόμη εποχική γρίπη.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Hochul κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από το πουθενά, χωρίς να έχει εντοπιστεί ούτε ένα “κρούσμα” της ομικρονίας σε ολόκληρη την πολιτεία της Νέας Υόρκης. Δεν χρειάζονται φυσικές λοιμώξεις για να εξαπλωθεί ο φόβος, αφού πρόκειται για ψυχοβιολογικό πόλεμο, δηλαδή δεν απαιτεί τίποτα που να έχει τις ρίζες του στην πραγματικότητα.

Ο στόχος των παγκοσμιοποιητών είναι να σας αποσυνδέσουν από την πραγματικότητα και στη συνέχεια να ελέγξουν όλες τις αντιλήψεις και τις πεποιθήσεις σας.

Προκειμένου να επιτύχουν αυτόν τον πόλεμο κατά του ψυχισμού σας, οι παγκοσμιοποιητές απομακρύνουν σιγά-σιγά τη συνείδησή σας από την πραγματικότητα, εισάγοντας στρώμα επί στρώματος αφηρημένες μυθοπλασίες στο νοητικό σας τοπίο. Ο τρανσεξουαλισμός είναι μια τέτοια μυθοπλασία. Κανένας βιολογικός άνθρωπος δεν μπορεί να μείνει έγκυος και να κάνει παιδί, αλλά το σύμπλεγμα των ΜΜΕ που διοικείται από τους παγκοσμιοποιητές έχει πείσει τουλάχιστον τον μισό πληθυσμό ότι η βιολογία δεν είναι πραγματική. Έχουν αποσυνδέσει τον ψυχισμό από τη φυσική πραγματικότητα.

Είναι σημαντικό ότι έχουν επίσης πείσει τους ανθρώπους να μην πιστεύουν τις ίδιες τους τις αισθήσεις. Γι’ αυτό το λόγο δημοσίευσα αυτό το σημαντικό podcast το Σαββατοκύριακο που σας προτρέπει να εμπιστευτείτε τις αισθήσεις σας και να σταματήσετε να πιστεύετε στους ψεύτες που πλέκουν τα ξόρκια:

Ο μόνος πραγματικός ιός σε αυτή την πανδημία είναι ο ιός του μυαλού.

Ο Dr. Thomas Cowan έχει πράγματι δίκιο όταν λέει ότι δεν υπάρχει ιός covid-19 που να έχει απομονωθεί, καθαριστεί και αποδειχθεί ότι προκαλεί ασθένεια. Ο “ιός” του covid-19 ως αυτόνομο παθογόνο είναι ένα έργο φαντασίας. Αλλά ο ιός του μυαλού – δηλαδή η πανδημία του φόβου – παράγει πολύ πραγματικές επιπτώσεις στον πραγματικό κόσμο, όπως το να σχηματίζουν ουρές οι άνθρωποι για να τους κάνουν ενέσεις με θανατηφόρα βιολογικά όπλα με πρωτεΐνες αιχμής με τη μορφή του λεγόμενου “εμβολίου”.

Ναι, οι θάνατοι από το εμβόλιο είναι πραγματικοί. Οι θρόμβοι αίματος, οι γεννήσεις νεκρών (αύξηση 2900% στον Καναδά μέχρι στιγμής), οι θάνατοι από καρκίνο, τα εμβόλια… όλα είναι πραγματικά. Ωστόσο, αυτή η πραγματική τραγωδία γεννιέται από ένα φανταστικό κατασκεύασμα… την “πανδημία του φόβου” που έχει εγκατασταθεί στη συνείδησή σας από τους προπαγανδιστές, τους ψεύτες και τους γενοκτόνους παγκόσμιους δολοφόνους.

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να αντισταθείτε στο ξόρκι επιστρέφοντας στις αισθήσεις σας, διατηρώντας επαφή με τον πραγματικό κόσμο και διατηρώντας την επίγνωσή σας για την απάτη της πανδημίας.

Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες στο σημερινό 30λεπτο podcast της Ενημέρωσης της Κατάστασης:

naturalnews.com

The post ΨΥΧΟ-ΒΙΟ-ΠΌΛΕΜΟΣ: είναι ένα παιχνίδι του μυαλού για να οδηγήσει τους ανθρώπους στην αυτοκτονία με εμβόλια… appeared first on Κατοχικά Νεα.



from Κατοχικά Νεα https://ift.tt/3lnoNOW

0 التعليقات:

Δημοσίευση σχολίου