Επαφή με την Διαίσθηση | Διαλογισμός …

Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχει μια πηγή, ένα μέρος από όπου όλα ξεκινούν και στο οποίο όλα επιστρέφουν.

Από που προέρχεται αυτό το διευρυμένο μέρος, κανείς με ακρίβεια δεν μπορεί να απαντήσει. Μπορεί ο ανθρώπινος πεπερασμένος νους της τρισδιάστατης πραγματικότητας στην οποία ζούμε να μην βγάζει λογικό νόημα, να μην μπορεί να αντιληφθεί την ευρύτερη εικόνα και τις άπειρες δυνατότητες της ΠΗΓΗΣ, αλλά μόνο και μόνο επειδή δεν καταλαβαίνουμε κάτι δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και ότι δεν αξίζει την προσοχής μας.

Ωστόσο, μπορούμε να επιλέξουμε να την αγνοήσουμε ή να την εμπιστευθούμε.

Εκείνο που συνδέει τον ανθρώπινο εαυτό μας με την πηγή ή τον θεϊκό νου είναι η διαίσθησή μας.

Για να συντονιστούμε με την εσωτερική μας καθοδήγηση και να αποκτήσουμε πρόσβαση στο βαθύ διαισθητικό μέρος του εαυτού μας, την διαίσθησή μας, χρειάζεται η συνειδητή μας πρόθεση, χρειάζεται να στοχεύσουμε προς αυτή την κατεύθυνση, χρειάζεται να την εμπιστευτούμε.

Η διαίσθησή μας πάντα θα μας οδηγεί προς τη χαρά και την ολοκλήρωση, επειδή προέρχεται από την πηγή. Όσο πιο πρόθυμοι είμαστε να την εμπιστευτούμε τόσο πιο δυνατή και έντονη θα γίνετε στη ζωή μας.

Σας εύχομαι απεριόριστη επιτυχία …

Η τεχνολογία σήμερα, σας παρέχει την δυνατότητα από την άνεση του σπιτιού σας να λάβετε την φροντίδα που έχετε ανάγκη. Στην διάθεσή σας οποτεδήποτε το αποφασίσετε είτε από κοντά, είτε εξ αποστάσεως.

📲 Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 693 6138090

❤ Ιστοσελίδα

❤ Facebook

The post Επαφή με την Διαίσθηση | Διαλογισμός … appeared first on Κατοχικά Νεα.



source https://katohika.gr/gn-blog/epafi-me-tin-diaisthisi-dialogismos/

0 التعليقات:

Δημοσίευση σχολίου