Ρεκόρ κρουσμάτων στην Ιρλανδία ενώ το 91 % των πολιτών της άνω των 12 ετών έχουν εμβολιαστεί!

 

Η Ιρλανδία αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη αύξηση ασθενών με κορωνοϊό από το Μάρτιο του 2021 την στιγμή κατά την οποία το 91% των πολιτών της άνω των 12 ετών έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού!
Στο Waterford, στην πόλη με τον υψηλότερο αριθμό ασθενούντων, είναι εμβολιασμένοι γύρω στο 97% των κατοίκων της άνω των 12 ετών.
Μια ιατρός εξειδικευμένη στα εμβόλια υποστηρίζει ότι θα πρέπει να εμβολιαστούν και οι υπόλοιποι, αλλά και ότι δεν θα σταματήσει η αύξηση των ασθενών αν δεν βρεθεί κάποιο εμβόλιο κατά της μετάδοσης, καθώς η προστασία των υπαρχόντων εμβολίων πλέον εξασθενεί.
*Πως είπατε;Αν δεν βρεθεί κάποιο εμβόλιο κατά της μετάδοσης.Tότε τα υπάρχοντα εμβόλια ,τι ρόλο βαράνε;Για να σταματήσει η μετάδοση δεν τρυπήθηκε ο κόσμος;Η μήπως δεν μας έλεγαν -ειδικοί και μη-πριν τα εμβόλια,ότι όσοι  εμβολιασθούν δεν θα μεταδίδουν ;

The post Ρεκόρ κρουσμάτων στην Ιρλανδία ενώ το 91 % των πολιτών της άνω των 12 ετών έχουν εμβολιαστεί! appeared first on Κατοχικά Νεα.



source https://katohika.gr/diethni/rekor-krousmaton-stin-irlandia-eno-to-91-ton-politon-tis-ano-ton-12-eton-echoun-emvoliastei/

0 التعليقات:

Δημοσίευση σχολίου