ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ: ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ

ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ: ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από μια γνωστή μασονική στοά στο Σίνδεϊ, το ερχόμενο φθινόπωρο θα είναι θανατηφόρο.

Δεν θα υπάρχουν φέρετρα για να θάψουν όλα τα θύματα, θύματα που πίστευαν ότι ήταν πλήρως προστατευμένα. Από τις ενέσεις.

Τα παραπάνω είναι προφητείες του σατανικού Ελευθεροτέκτονα Aloysius Fozdyke, για τον οποίο έχουμε γράψει στο παρελθόν, ενός που απολαμβάνει τη διαβολική του εργασία σε αυτά που θα περάσουν οι άνθρωποι.

Ο Aloysius Fozdyke είναι μέλος του σατανιστικής στοάς Alpha στο Σίδνεϊ. Αποκάλυψε για πρώτη φορά τον παγκόσμιο σατανικό έλεγχο πριν από έντεκα χρόνια.

“Να πώς εργαζόμαστε: Για να καταστείλουμε τις ταραχές στο Χονγκ Κονγκ ανακαλύφθηκε ένας νέος ιος καρτούν, δημιουργήθηκε μια μαζική ψύχωση που βασίστηκε στα μέσα ενημέρωσης και η στρατηγική κλειδώματος εξαπλώθηκε. Πρόκειται για τη μείωση του πληθυσμού και τη δημιουργία μιας στρωματοποιημένης, παγκόσμιας κοινωνικής καταστολής υπό τον έλεγχο της Κίνας ».

Μείωση πληθυσμού 70% έως το 2030

Η απάντηση στο ερώτημα αν τα εμβόλια για τον κορονοϊό είναι πραγματικά τόσο επικίνδυνα όσο ισχυρίζονται ορισμένοι επιστήμονες λέει:

«Εάν η γρίπη χτυπήσει αυτή τη σεζόν, δεν θα υπάρχουν αρκετά νεκροτομεία ή φέρετρα. Αυτοί που θα επιζήσουν τότε γίνονται εύκολη λεία για εμάς. Ένας νέος λιμός, η έλλειψη φαρμάκων ή μια σφαίρα στο κεφάλι είναι όλες φθηνότερες επιλογές από ότι τα εμβόλια».

Αυτό που λέει εδώ είναι ότι οι εμβολιασμένοι θα πεθάνουν κυριολεκτικά κατά συρροή και θα αντιμετωπίσουν τους μη εμβολιασμένους με άλλους τρόπους. Πιθανότατα επειδή γνωρίζουν ότι είναι σχεδόν αδύνατο να εξαναγκάσουν όσους έχουν αρνηθεί μέχρι τώρα.

Αυτά είπε πριν από περισσότερο από ένα χρόνο:

Λέει επίσης ότι το κινεζικό σύστημα, ο κομμουνισμός “θα εγκατασταθεί τελικά” επειδή οι Ελευθεροτέκτονες, αποφάσισαν ότι αυτό θα είναι το νέο σύστημα για τον κόσμο. Γράφει κυριολεκτικά ότι το μέλλον του πλανήτη είναι κινέζικο. Επισημαίνει επίσης τα σχέδια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ ως το σχέδιο που θα ακολουθήσει ο κόσμος. Το σχέδιο για το οποίο γράψαμε νωρίτερα και το οποίο ονομάζεται Great Reset. Το σχέδιο με το οποίο θα εξαφανιστούν οι ελευθερίες μας, καθώς και η μεσαία τάξη και θα δημιουργηθεί μια κοινωνία από υπάκουα γκρίζα ποντίκια.

Για παράδειγμα, ο Fozdyke γράφει περαιτέρω ότι όταν οι εταιρείες καταστρέφονται και οι άνθρωποι δεν μπορούν πλέον να εξασφαλίσουν το δικό τους εισόδημα, θα εξαρτώνται πλήρως από το “πρόγραμμα” και ως εκ τούτου θα αναγκάζονται να συμπεριφέρονται ανά πάσα στιγμή με αυτά που τοους λέμε.

Λέει ότι δεν θα χάσουμε τις λίγες αξιοθρήνητες ελευθερίες που έχουμε τώρα.

«Πιστεύει κανείς ακόμη ότι οι ελευθερίες στη “Χώρα του Φόβου” και στο σπίτι των “Σκλάβων” είναι ένα δικαίωμα;»

Μπορείτε πράγματι να δείτε το κομμουνιστικό σύστημα να πλησιάζει γρήγορα τώρα, οπότε από αυτή την άποψη είχε δίκιο στην πρόβλεψή του.

Αυτό που λέει τώρα είναι ότι αν γνωρίζετε πού ακριβώς βαδίζουμε, κοιτάξτε την Αυστραλία. Επιβεβαιώνει επίσης ότι η Αυστραλία είναι το μέρος για τη σατανική λατρεία για να δοκιμάσει τον καμμουνιισμό του σατανά εφαρμοστούν σε άλλες χώρες.

Πριν από περισσότερα από 8 χρόνια, τον Μάρτιο του 2013, ο Fozdyke έγραψε, μεταξύ άλλων:

«Καταστροφή για λύτρωση. Μπορούμε να πετύχουμε μόνο αν δώσουμε στα πρόβατα αυτό που θέλουν, πνευματική, ηθική, κοινωνική και προσωπική φθορά. Μια απελπιστική κουλτούρα να το πω έτσι. Η Αυστραλία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτής της διαδικασίας. Τα ντροουνς θα καλύψουν τον ουρανό εκεί για να διασφαλίσουν ότι το πρόβατο είναι ασφαλές, ταπεινωμένο και μπερδεμένο.

«Οι χάρτες ξανασχεδιάζονται. Αφού οι εισβολείς φύγουν από το Αφγανιστάν, οι Κινέζοι θα μετακομίσουν στη χώρα. Όλοι αυτοί οι θάνατοι γίνονται για την Κίνα ».

«Όταν ξεσηκωθεί η μανία, θα τους συντρίψουμε, γιατί« οι σκλάβοι πρέπει να μας υπηρετούν ».

Αυτό που έγραψε ο μασόνος πριν από 8 χρόνια αρχίζει να βγαίνει αν κοιτάξετε τις σημερινές συνθήκες.

Ο συγγραφέας J.C. Ο Χόπκινς επίσης γνωρίζει πολύ καλά, τα μέλη της σατανικής θρησκείας και έτσι προειδοποιεί:

greek-dutch-truth.blogspot.com

KORAKAS NEWS

The post ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ: ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ appeared first on Κατοχικά Νεα.



source https://katohika.gr/sinomosia/masoniki-stoa-avto-to-fthinoporo-den-tha-ftanoun-ta-feretra-na-tous-choresoun-olous/

0 التعليقات:

Δημοσίευση σχολίου